Pagina's

Divine Openings in het Nederlands / Vlaams

Met dit blog willen wij Lola Jones en Divine Openings toegankelijk maken voor Nederlands- en Vlaams-talige mensen die het Engels niet machtig genoeg zijn om het boek te lezen of de cursussen te volgen.
Of als eerste kennismaking. Indien je Engels wel goed genoeg is, ga dan voor het origineel zodat er zo min mogelijk ruis op de boodschap zit.

De teksten op dit blog zijn vertalingen van blogposts die Lola zelf gratis ter beschikking gesteld heeft.
Vertalers zijn: Hilde, Leen en Els Bastiaens

Je MANIFESTEERT de hele tijd



Mensen zeggen vaak tegen me, "Ik wil leren om te manifesteren."  Waarop ik ondeugend glimlach en het commentaar geef, "Maar je doet het al, elke seconde."  




Jij bent de essentie van creativiteit tot in je diepste kern, gemaakt naar het beeld van de Grote Schepper.  Als je je vaak beetgenomen voelt door je scheppingen/creaties, dan is dat omdat je je niet bewust bent van het feit dat jij het creëert - zoals de jonge Harry Potter die met zijn nieuwe toverstaf zwaait en zowel chaos als magie creëert.


Je bent altijd aan het manifesteren.  Je manifesteert elk kleinste onderdeel van jouw ervaringen.  Je zou niet kunnen stoppen met creëren, zelfs al zou je het willen.  Wat ik denk dat je me vraagt is dat je het bewuster zou willen doen en het meer meester zou willen zijn.

De meeste mensen creëren hetzelfde telkens opnieuw en opnieuw,
door de aandacht die ze eraan geven en de emotionele lading die eraan hangt,
waardoor ze het elke dag opnieuw reëel maken.


Recent tijdens de 5-daagse stilte retraite werd het een man erg duidelijk wat hij wilde in zijn relatie en zijn vibratie veranderde overeenkomstig.  In dat krachtige veld van resonantie tijdens de 5-daagse, had de orkaan binnen in hem iets gecreëerd wat hij niet had kunnen stilhouden.  De wanhopige leegte die ernaar verlangde gevuld te worden met liefde.  Zijn huwelijk transformeerde zonder dat hij iets deed of zei.  Hier is wat er binnen een week na zijn terugkeer naar huis gebeurde:
Het is een nieuw jaar, vers als de lucht na een onweersbui. Het leven biedt ons miljoenen mogelijkheden om je leven te creëren, zo nieuw als je zelf toestaat.  Divine Openings helpt je te creëren wat jij wilt.  Doe het gewoon en blijf het volgen.
Begin met: het book, 5 day spiritual retreat,  online retreat course, een-op-een sessions.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten