Pagina's

Divine Openings in het Nederlands / Vlaams

Met dit blog willen wij Lola Jones en Divine Openings toegankelijk maken voor Nederlands- en Vlaams-talige mensen die het Engels niet machtig genoeg zijn om het boek te lezen of de cursussen te volgen.
Of als eerste kennismaking. Indien je Engels wel goed genoeg is, ga dan voor het origineel zodat er zo min mogelijk ruis op de boodschap zit.

De teksten op dit blog zijn vertalingen van blogposts die Lola zelf gratis ter beschikking gesteld heeft.
Vertalers zijn: Hilde, Leen en Els Bastiaens

Lola's boek kopen?

Wij denken erover om een groot aantal boeken van Lola te bestellen en naar hier te laten sturen.  Door de korting die we krijgen voor de aankoop van een groot aantal boeken in één keer, kan de prijs voor de verzending betaald worden van die korting.



Het is de bedoeling het boek dan te verkopen aan de prijs die Lola ook vraagt: 29$ (momenteel 21,4 €)
De uiteindelijke prijs zal bepaald worden aan de hand van de verzendkosten.

Zou jij geïnteresseerd zijn een of meerdere exemplaren van het Engelstalige boek :
Things are going great in my Absence: Let the Divine do the Heavy lifting! (Alles gaat fantastisch tijdens mijn afwezigheid: laat de Divine het zware werk doen!) te kopen?

Reageer even op dit bericht en geef aan hoeveel exemplaren je eventueel zou willen kopen, zodra ik voldoende positieve reacties heb, zal ik een bestelling plaatsen.  Minimum bulk order is 10 stuks.

Opmerking: nu positief reageren wil niet zeggen dat je een bestelling plaatst, het is meer de bedoeling om in te schatten of er voldoende belangstelling zou zijn.

1 opmerking: